2013. október 11.

Tonhalkrémes melegszendvics

Hozzávalók:
  • 1 doboz olajos tonhal konzerv
  • 2 evőkanál tejföl
  • kisebb csokor friss petrezselyem
  • 1 marék kukorica (konzerves)
  • 1 marék apróra szeletelt piros kaliforniai paprika
  • paradicsom
  • bors
  • bagett
Keverjük ki a krémet a hozzávalókból, sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint. Vágjuk hosszában félbe a bagettet és vajazzuk meg vékonyan. Kenjünk rá jó vastagon a tonhalas krémből, tegyük rá a paradicsom karikákat és előmelegített sütőben hirtelen süssük meg kb. 15 percig 200 fokon.
A vajtól nem fog megkeményedni de minél frissebb és puhább a bagett annál puhább marad a szendvics is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése