Hozzávalók: 4 pohárkához
- 100 g tört háztartási keksz
- 4 dl joghurt
- 1dl áfonyalikőr
- 2 csomag vaníliás cukor (update a legjobb)
- néhány csepp édesítő
- 1 citrom leve
- 4 evőkanál áfonyadzsem
- 2 marék áfonya
- pisztácia a díszítéshez
A háztartási kekszet mozsárban törjük meg, ez lesz az első rétegünk. Készítsük el a joghurtos réteget is úgy, hogy a joghurtot a vaníliás cukorral, az édesítővel, a citrom levével és az áfonyalikőrrel keverjük ki. Ezt a krémet kanalazzuk a kekszes rétegre majd jöhet 1-1 kanál áfonyadzsem amire dobálj néhány szem áfonyát is. Ezután egy újabb réteg joghurtos krém jön. Végül pedig a tejszínhab amit saját magunk készítettünk szifon segítségével...az a legfinomabb. A tetejét stílusosan díszítsd 1-1 szem áfonyával és pisztáciával ha van otthon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése