Hozzávalók:
- 500 g rizstészta
- 1 csokor metélőhagyma és petrezselyem
- 4 szem közepes paradicsom
- só
- bors
- zöldséges tonhal konzerv
Ha egy gyors vacsorát szeretnél ami fél óra alatt elkészül akkor javaslom a konzerves változatot. Ha azonban több időd van foglalkozni vele akkor természetesen a legjobb friss hozzávalókból elkészíteni. Nekem most gyors megoldás kellett! :)
A rizstésztát főzd ki vízben. Mivel ez egy kisebb szemű tészta így nagyon gyorsan megfő. Kb amíg megmosod a paradicsomokat és felvágod már el is készül. Ha megfőtt a tészta dobáld bele a paradicsomokat és főzd össze velük. Ha elkészültél jöhet a konzerv is amit szintén össze kell főzni a tésztával, sóval borssal ízesítsük és végül jöhetnek az aprított fűszerek. Hajítsd rá és tálalhatod is! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése