2013. március 17.

Sonkás-majonézes Tramezzini "tornyok"

Hozzávalók
  • 12 szelet toast kenyér
  • sonka szeletek
  • jégsalátalevél
  • vaj
  • bors
  • cukor
  • 20 dkg majonéz
  • 1 kisebb szárzeller
  • 1 csokor metélőhagyma
A majonézbe aprítsuk bele a metélőhagymát, szárzellert. Sózzuk, borsozzuk, pici cukor is mehet bele és ezzel készen is van a szósz. Vegyünk elő 1 szelet kenyeret, kenjük meg vajjal, mehet rá a sonka, a szószból kenjünk a sonka tetejére, mehet a jégsaláta és a következő szelet kenyér. Erre a rétegre ismételjük meg az előzőeket és a végét zárjuk le egy szelet kenyérrel szintén. Fogjunk egy jó éles kést és vágjuk le körbe a kenyér héját majd ha ezzel megvagyunk a 3 emeletes szendvicset vágjuk el négy felé úgy, hogy kis kockákat kapjunk. Tűzdeljük meg fogpiszkálóval és mehet is a kínáló tálra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése