2013. május 22.

Vaníliás joghurthab eperágyon

Hozzávalók:
  • poharanként 1 marék eper
  • 5 dl joghurt
  • 2 dl tejszín (Hulala)
  • 2 csomag Norbi update vaníliás cukor
  • 1 lime reszelt héja
  • méz
A gyümölccsel nincsen sok dolgunk minthogy megmossuk és felszeleteljük őket majd a poharak aljába fektessünk belőle poharanként 1-1 marékkal. A joghurthabhoz a joghurtot, a tejszínt és a 2 csomag vaníliás cukrot habverővel felverjük majd mehet be a mélyhűtőbe 1 órára. Nem fog megfagyni de kellemesen hűsítő és kemény lesz ahhoz, hogy gusztusosan tudjuk tálalni és hűsítő desszert legyen meleg napokon. :)
A tetejére csurgassunk egy pici mézet majd szórjuk meg a lime reszelt héjával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése